Skip to content

Infrastructură/Inginerie civilă

Infrastructură și inginerie civilă: construcțiile creează legături.

Știm cum se face.” Prin construcțiile noastre de drumuri, tunele, poduri și căi ferate, ajutăm la surmontarea distanțelor. De la lucrări mici de construcții la proiecte complexe la scară largă și inițiative de infrastructură de trafic, PORR România realizează o gamă largă de construcții de trafic și transport.

Ori de câte ori sunt necesare abordări profesionale pentru construcții de tunele, de căi ferate, proiecte de amploare în ceea ce privește construcțiile de drumuri și poduri, construcții civile de specialitate sau construcțiile de clădiri, PORR este specialistul și partenerul de încredere.

Tot ceea ce facem își va pune amprenta asupra viitorului, în România și în celelalte țări. Combinăm experiența internațională de zeci de ani a Grupului și echipe locale experimentate pentru a găsi cele mai bune soluții pentru clienții noștri. Suntem mândri să oferim o gamă completă de construcții de drumuri și servicii de infrastructură, dedicați în același timp termenelor. Abordarea noastră bazată pe inițiativă asigură cea mai înaltă calitate a muncii și, prin urmare, satisfacția deplină a cerințelor clienților noștri.

Proiecte importante: versatilitate și know-how internațional.

În domeniul construcțiilor de drumuri, PORR este un lider de piață cu un istoric internațional. Indiferent dacă este vorba despre autostrăzi, drumuri express, căi ferate, centrale electrice sau construcții subterane specializate - garantăm clienților noștri o performanță desăvârșită - de la faza de planificare până la recepția cu succes.

Ne ocupăm de activități de construcții mai mici, precum și proiecte la scară mare și investiții în infrastructură pentru traficul rutier. Cu spiritul nostru de echipă și cu abordarea antreprenorială de cea mai înaltă clasă, construim autostrăzi și căi ferate în toată România și oferim clienților noștri un spectru complet de servicii de construcții.

Persoanele de contact pentru infrastructură și inginerie civilă.

Harald Metzinger Director Tehnic Infrastructură
Laurențiu Virginaș Director Tehnic Infrastructură, Mari Proiecte
Emanuel Reitmaier Director Tehnic Infrastructură, Divizia Timișoara
Vasile Moise Director Tehnic Infrastructură, Divizia București Nord

Proiecte de infrastructură/inginerie civilă și mari proiecte.