Skip to content

Achiziții

Grupul PORR și cele trei unități de business ale sale necesită materiale, subcontractori și servicii în valoare totală de câteva milioane de euro pe an. Fiecare țară are propriile sale unități de achiziții, toate fiind sprijinite de către departamentul de achiziții cu sediul la Viena. Și toate au un obiectiv comun: achizițiile la cel mai bun preț și de cea mai bună calitate, respectând cu strictețe principiile PORR legate de etică, societate și mediu.

Citiți mai mult despre achiziții pe website-ul PORR Grup.

Departamentul de achiziții din România.

Echipa de achiziții din România, parte a PORR Construct S.R.L. și a Unității Internaționale de Business 3 din cadrul PORR Bau GmbH, este constituită dintr-un departament central de achiziții din București și specialiști în achiziții care lucrează direct la proiectele noastre de amploare sau în diferite regiuni din țara noastră.

Departamentul de achiziții din România este responsabil pentru achiziția tuturor bunurilor, instrumentelor și serviciilor subcontractractorilor de care avem nevoie în activitățile noastre zilnice locale. Echipa de achiziții din România este conectată în strânsă relație cu sediul din Viena, în scopul utilizării sinergiilor la nivel de Grup pentru a crea soluții cu valoare adăugată durabilă.

Persoanele de contact pentru achiziții.

Departamentul de Achiziții din România
achizitii@porr.ro
Achiziții PORR Grup
Citiți mai multe