Skip to content

Construcții civile

Conturăm orașe și conferim calitate vieții.

În baza experiențelor internaționale și locale și a competenței tehnice aferente, PORR oferă o gamă largă de servicii relevante pentru sectorul de construcții de clădiri, păstrând în centrul atenției oamenii și nevoile acestora.

Divizia noastră de construcții de clădiri oferă întreaga gamă de lucrări de antrepriză generală și acoperă o varietate de piețe și domenii: industriale, comerciale, vânzare cu amănuntul, ansambluri rezidențiale de lux și clădiri de birouri. Serviciile contractorilor includ proiectarea și construcția, programarea și monitorizarea detaliată a progresului proiectului, precum și soluții de etapizare și planificare. Munca noastră se bazează pe rezolvarea problemelor, programe stricte de siguranță și control a calității, utilizarea resurselor locale și o abordare concentrată pe executarea și completarea listelor cu lucrările rămase de finalizat.

Asemenea și celorlalte filialele internaționale ale grupului PORR, serviciile de management, proiectare, construcție și antrepriză generală sunt realizate și definite de inovație, perspectivă, integritate și performanță concentrată. Fie că este vorba de birouri și proiecte rezidențiale, industriale sau logistice - creăm structuri care sunt funcționale din punct de vedere fizic, armonioase din punct de vedere estetic, înălțătoare spiritual și care vor rezista la testul timpului.

Persoanele de contact pentru construcții civile.

Constantin Păduraru Director Tehnic Construcții Civile

Proiecte construcții civile.