Skip to content

Intelligent construction connects people.

Bine ați venit la PORR Romania. Cu istoricul Grupului PORR, una dintre cele mai importante societăți de construcții din Europa, îmbinăm 150 de ani de experiența cu tehnologia de ultimă generație pentru a genera și da calitate vieții.

Activitatea noastră principală sunt construcțiile de clădiri și cele civile. În ceea ce privește construcțiile de clădiri,  atenția noastră se bazează pe construcții de birouri, industriale, hoteluri și de facilități publice. Expertiza noastră în construcții civile  include atât proiecte de infrastructură la scară mare precum drumuri, poduri, autostrăzi, sau construcții de căi ferate și proiecte de infrastructură locală precum canalizare și rețele de distribuție a apei. De asemenea, implementăm proiecte speciale cum ar fi gropi de gunoi ecologice, stații de tratare biologice și mecanice, protecție de coastă, reabilitare și construcție a infrastructurii de aeroport.

În calitate de furnizor de servicii complete în zona proiectelor de construcții, noi combinăm cele mai înalte standarde de calitate, inovație, know-how și eficiență într-o gamă completă.

Projects
Successfully realised projects matter.
To our projects
Services
Our wide variety of services.
To our services
About us
Construction is a people business.
More about our company
Discover the World of PORR
Direct access to the latest edition.
worldofporr.com