Skip to content

Construcțiile inteligente aduc oamenii împreună.

Bine ați venit la PORR Romania. Una dintre companiile de referință în domeniul construcțiilor, cu sprijinul unui istoric solid al Grupului PORR, organizația noastră îmbină cei 150 de ani de experiență cu tehnologia de ultimă generație pentru a genera și conferi calitate vieții.

Construcțiile de clădiri și cele civile reprezintă nucleul activității noastre. În privința construcțiilor de clădiri, atenția noastră se concentrează pe construcții de birouri, industriale, hoteluri și facilități publice. Expertiza noastră în construcții civile vizează  proiecte de infrastructură la scară mare (drumuri, poduri, autostrăzi, construcții de căi ferate) și proiecte de infrastructură locală (canalizare și rețele de distribuție a apei). Un loc important îl ocupă și implementarea proiectelor speciale (gropi de gunoi ecologice, stații de tratare biologice și mecanice, protecție de coastă, reabilitare și construcție a infrastructurii de aeroport).

În calitate de furnizor de servicii complete în zona proiectelor de construcții, combinăm cele mai înalte standarde de calitate, inovație, know-how și eficiență pentru un tot unitar și armonios.

Proiecte
Proiecte realizate cu succes.
Către proiecte
Servicii
O gamă largă de servicii.
Către servicii
Despre noi
Construcțiile sunt o afacere cu și despre oameni.
Mai multe despre noi
Descoperă World of PORR
Acces direct către ultima ediție.
worldofporr.com