Skip to content

Companie

Un partener de încredere pentru orice tip de construcție.

PORR Construct S.R.L. a fost înființată în 2004 ca o filială locală a Grupului PORR și de atunci și-a desfășurat activitățile pe teritoriul României. Sediul central este situat în București și mai deținem două sucursale, una la Timișoara și alta în Buftea. Activitățile noastre principale se desfășoară în sectoarele de construcții de clădiri și lucrări de infrastructură.
PORR Romania face parte din Grupul PORR internațional cu sediul principal la Viena, Austria și sucursale în Austria, Germania, Elveția, Republica Cehă, Polonia și România. Alte sucursale regăsim în Norvegia și Qatar.

Succesul PORR este asigurat și securizat de echipele dedicate care activează în diferitele țări ale grupului. Ne concentrăm cu precădere asupra competenței de bază, domeniul construcțiilor. Creșterea inteligentă este pilonul strategiei noastre, rezultatul final fiind în atenția noastră de-a lungul întregului proces. Activitatea, acțiunile și comportamentele noastre zilnice se ghidează după motto-ul: Împreună construim viitorul.

Despre noi
Construcțiile sunt o afacere cu și despre oameni.
Despre PORR România
Servicii
Conturăm orașe și conferim calitate vieții.
Către construcții civile
Servicii
Construcțiile creează legături.
Către infrastructură