Skip to content

Despre noi

Construcțiile sunt o afacere cu și despre oameni.

Începând cu 2004 am oferit servicii de construcții pe teritoriul României. Clienți noștri prețuiesc în special faptul că respectăm termenele agreate pentru proiectele încredințate și oferim, în același timp, rezultate de înaltă calitate. Mai mult, suntem de părere că o gândire și abordare antreprenorială devine din ce în ce mai relevantă în domeniul în care activăm. Cu sprijinul echipei de management care încurajează fiecare coleg să contribuie în mod proactiv la dezvoltarea sustenabilă a PORR, suntem gata pentru viitor.

Ca furnizor de servicii integrate, de la design până la execuție, PORR acoperă tot lanțul valoric din industria de construcții. Serviciile și expertiza noastră deservesc o gamă largă de proiecte: drumuri și poduri, căi ferate, stații de tratare a apei, gropi de gunoi ecologice și rețele de canalizare, aeroporturi, lucrări de coastă, clădiri de birouri, complexe rezidențiale, clădiri industriale și logistice, spitale și facilități sportive.

Sub aceeași siglă, oferim o gamă variată de servicii, de la planificare, implementare și execuție, atât pentru proiecte de construcții mici, cât și pentru cele la scară largă. PORR Grup oferă experiență internațională de-a lungul deceniilor și suntem mândri să combinăm identitatea românească cu istoricul impresionant și know-how-ul de ultimă generație ale unui jucător multinațional din industria de construcții.

Management
Succesul este asigurat de echipele noastre dedicate.
Echipa de management
Valorile noastre
Cele 5 principii PORR.
Valorile noastre