Skip to content

Management

Succesul este asigurat de echipele noastre dedicate.

Construcțiile sunt o afacere cu și despre oameni. Gândirea și abordarea antreprenorială devin din ce în ce mai importante. Avem alături și ne bazăm pe o echipă de management care încurajează fiecare coleg al nostru să contribuie în mod proactiv la dezvoltarea PORR.

Vladimir Spirescu, COO construcții civile, Membru al Consiliului de Administrație

Vladimir Spirescu și-a început cariera profesională în cadrul PORR România în anul 2013, în rolul de manager al diviziei de construcții civile. Anterior, a activat tot în domeniul construcțiilor, în cadrul unui alt grup internațional, unde și-a adus contribuția ca manager de proiect și manager în divizia industrială și de mediu.

Vladimir este un inginer pasionat. Sub îndrumarea lui echipele au avut mereu rezultate impresionante de-a lungul timpului. Deține un certificat MBA La Tiffin University și vorbește fluent limbile engleză și franceză.

Demonstrează o gândire strategică excelentă, este deschis către noi metode de îmbunățățire a proceselor de lucru, creativ, vizionar și cu o capacitate impresionantă de a asimila inovația. De-a lungul anilor, Vladimir a configurat și implementat strategii creative de abordare a noilor piețe, care au generat creșteri profitabile și dezvoltarea regional sustenabilă .

Ana-Maria Cojocaru, CFO, Membru al Consiliul de Administrație

Ana-Maria Cojocaru este directorul nostru financiar începând cu anul 2016. Încă din cel de-al doilea an de facultate, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Ana și-a început cariera, cu un rol de intern într-una dintre companiile din Big Four. După terminarea studiilor, Ana-Maria și-a continuat dezvoltarea profesională în aceeași organizație,  în calitate de consultant fiscal, pentru mai bine de trei ani. Înainte de a face parte din echipa PORR România, Ana a lucrat pentru o perioadă de peste 5 ani, într-una dintre cele mai mari companii internaționale de retail, inițial în rolul de manager de taxe și, ulterior, ca director financiar, luând parte activ la o serie implementări ale noilor sisteme, modificări organizaționale și diferite proiecte de dezvoltare ale companiei.

Anei-Maria îi place sa citească căți de non-ficțiune, mai exact “tot ce o ajută să înțelegă mai bine lumea în care trăim, de la știință la afaceri și chiar istoria literaturii”, în timp ce weekendul și-l petrece în compania activităților care-i fac plăcere, înotul și drumețiile montane. 

Ana este pasiontă de munca ei și consideră că, pentru a fi un lider bun, încrederea și  aprecierea pe care o arată echipelor pentru munca pe care o depun, sunt două dintre ingredientele cheie care alimenteză spiritul de pionerat în companie. În ceea ce privește valorile PORR, Ana consideră că pentru a duce mai departe succesul înregistrat de companie până în acest moment, echipa are nevoie de o abordare “umăr lângă umăr”.

Mario Pröll, COO infrastructură, Membru al Consiliului de Administrație

Mario este un lider remarcabil, oamenii îl urmează datorită personalității sale puternice și directe. Caracterului corect și de încredere de care dă dovadă atrage loialitatea celor din jur. Ambițios și concentrat asupra rezultatelor, cu o atitudine orientată spre oameni, se preocupă permanent de identificarea celor mai bune soluții în orice situație, având o experiență vastă în achiziția și implementarea de noi proiecte.

Ca profesionist în acest domeniu de activitatea, Mario îmbină competențele tehnice și comerciale, dobândite ca urmare a vastei experiențe asimilată în cadrul diferitelor sisteme de management din cadrul mai multor companii europene.

În ultimii 30 de ani a avut în subordine echipe de peste 500 de oameni și a gestionat proiecte cu o valoare de peste 140 milioane de euro. Cariera sa de succes s-a construit pe încrederea pe care o acordă echipelor de oameni cu care lucrează, dar și pe determinarea de care dă dovadă pentru a face lucrurile bine și la timp.

Este pasionat să îndrume și să dezvolte oamenii și  să coordoneze, în același timp, resursele și proiectele gestionate astfel încât să atingă potențialul maxim.

Lui Mario îi place România, locuiește și lucrează aici încă din 1999. A crezut dintotdeauna în potențialul țării noastre, iar țelul și misiunea lui sunt să contribuie activ și substanțial la dezvoltarea durabilă a  României.