Skip to content

Ana-Maria Dolgae

CFO

Ana-Maria Dolgae CFO

 

Ana-Maria Dolgae este directorul nostru financiar începând cu anul 2016. Încă din cel de-al doilea an de facultate, în cadrul Academiei de Studii Economice din București, Ana și-a început cariera, cu un rol de intern într-una dintre companiile din Big Four. După terminarea studiilor, Ana-Maria și-a continuat dezvoltarea profesională în aceeași organizație,  în calitate de consultant fiscal, pentru mai bine de trei ani. Înainte de a face parte din echipa PORR România, Ana a lucrat pentru o perioadă de peste 5 ani, într-una dintre cele mai mari companii internaționale de retail, inițial în rolul de manager de taxe și, ulterior, ca director financiar, luând parte activ la o serie implementări ale noilor sisteme, modificări organizaționale și diferite proiecte de dezvoltare ale companiei.

Anei-Maria îi place sa citească căți de non-ficțiune, mai exact “tot ce o ajută să înțelegă mai bine lumea în care trăim, de la știință la afaceri și chiar istoria literaturii”, în timp ce weekendul și-l petrece în compania activităților care-i fac plăcere, înotul și drumețiile montane. 

Ana este pasiontă de munca ei și consideră că, pentru a fi un lider bun, încrederea și  aprecierea pe care o arată echipelor pentru munca pe care o depun, sunt două dintre ingredientele cheie care alimenteză spiritul de pionerat în companie. În ceea ce privește valorile PORR, Ana consideră că pentru a duce mai departe succesul înregistrat de companie până în acest moment, echipa are nevoie de o abordare “umăr lângă umăr”.