Skip to content

Emanuel Reitmaier

Director Tehnic Infrastructură, Divizia Timișoara

Emanuel Reitmaier Director Tehnic Infrastructură, Divizia Timișoara

 

Emanuel a absolvit în anul 2004 Universitatea Politehnică din Timișoara, Facultatea Tehnică de Construcții, Secția Căi Ferate, Drumuri și Poduri.  Emanuel s-a alăturat echipei PORR România în anul 2007, în rolul de Șef de Șantier al proiectului Egger din Rădăuți, județul Suceava. A urmat o perioadă productivă, în care Emanuel a făcut parte din echipele de implementare ale proiectelor de  infrastructură de referință ale companiei: Arad BYPASS, Aeroport Oradea, Pasajul Cihei Oradea, Autostrada Sebeș - TURDA LOT 4. A ocupat succesiv poziții de șef de șantier, manager de proiect adjunct, manager de proiect și coordonator de proiecte. Începând cu anul 2018, a preluat conducerea sucursalei de la Timișoara, iar începând cu anul 2020 este parte a echipei de management a organizației noastre.

Emanuel este o persoană deschisă, dedicată  și pasionată. Îi place să coordoneze și să dezvolte echipele cu care lucrează. 

În timpul liber, Emanuel este alături de familia sa, îi plac ieșirile în natură și să gătească pentru cei dragi.

Motto-ul care îl reprezintă pe Emanuel: “Liderii se gândesc și discută despre soluții. Adepții se gândesc și vorbesc despre probleme.”  - Brian Tracy