Skip to content

Reabilitarea DN 76, Lot 2

Foto: frisch asphaltierte und markierte Straße, mit neuem Gehweg und Geländern, eingebettet in eine ländliche Landschaft.
Date și cifre
Companie PORR Construct S.R.L.
BeneficiarC.N.A.D.N.R. S.A. (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere)
LocationBrad, Județ Hunedoara - Romania
Tip lucrare Drumuri
Durată execuție10.2012 - 10.2015

Reabilitarea all-inclusive a drumului

În toamna anului 2012, PORR a preluat reabilitarea unui drum național de 20 de kilometri între Brad și Ionești. Secțiunea face parte din drumul DN76, care leagă orașele Deva și Oradea, în nord-vestul României.

În detaliu, contractul a cuprins reabilitarea a șase poduri, restaurarea unei treceri de cale ferată, amenajare, lucrări de terasamente, pavaj, repararea structurii rutiere existente, precum și sisteme de drenare a apelor pluviale.

De asemenea, au fost incluse spații verzi, trotuare noi, instalarea de treceri la nivel, drumuri laterale, porți de intrare pe proprietatea privată, noi balustrade, reconstrucția șanțurilor de scurgere, parcări și stații de autobuz și lucrări de mediu și hidro-inginerie.

Pe parcursul a trei ani, PORR și-a demonstrat cunoștințele în acest proiect versatil de construcție a drumurilor. Lucrările de reabilitare au fost finalizate în octombrie 2015.