Skip to content

Procedură de licitație publică în vederea atribuirii unui contract de prestare servicii pentru expropriere terenuri pentru amplasament suplimentar

PORR Construct S.R.L., în calitate de Antreprenor în cadrul Contractului încheiat cu Beneficiarul - Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A. (CNAIR SA), pentru obiectivul de investiții: Proiectare și execuție „Autostrada Sibiu Pitești Secțiunea 4, organizează procedura de licitație publică în vederea atribuirii unui contract de prestare servicii pentru expropriere terenuri pentru amplasament suplimentar Autostradă Sibiu – Pitești, Secțiunea 4, Tigveni Curtea de Argeș, care face parte din obiectul Contractului cu CNAIR SA conform metodologiei de utilizare a rezervelor de implementare pentru obiectivul Contractului nr. 92/ 95487/ 22.11.2021.

Așadar, vă invităm să participați la această procedură de licitație si sa ne transmiteți pana la data de 16.05.2022, ora 15:00 oferta dvs de preț care să conțină referiri la servicii similare prestate în cadrul unor proiecte similare, tipul de servicii incluse în ofertă. cât și detalii referitoare la personalul pe care îl puteți pune la dispoziție.