Skip to content

Veronica Olteanu

Director Resurse Umane și Comunicare

Veronica Olteanu Director Resurse Umane și Comunicare

 

Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul resurselor umane și al dezvoltării organizaționale, Veronica s-a alăturat echipei PORR Construct la începutul lunii iunie 2020.

În trecut, Veronica a ocupat poziții de management în două organizații din domeniul financiar-bancar, BRD Finance și BNP Paribas Personal Finance Paris, Sucursala București, contribuind cu succes la implementarea și valorificarea unor proiecte din zona dezvoltării organizaționale, managementul performanței și comunicare internă.

Absolventă a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Veronica crede cu tărie că fiecare om are dreptul de a-și atinge potențialul și că unul dintre ingredientele cheie pentru organizațiile performante este abordarea centrată pe oameni. Alături de echipa PORR Construct România, Veronica și-a propus să dezvolte strategia de resurse umane, să consolideze rolul de consultant și partener de afaceri al ”omului de resurse umane”, susținând și multiplicand succesul companiei pe piața locală.

Succesul pentru Veronica se măsoară în capacitatea de a cultiva relații care să ”șlefuiască” cea mai bună versiune a fiecăruia dintre noi.

Discuțiile și momentele alături de fiica ei, cărțile, plimbările cu bicicleta și drumețiile montane sunt sursele de energie ale Veronicăi. Îi plac cărțile autobiografice și psihologia, iar cartea pe care o recomandă oricărui bibliofil este ”Învățare”, de Tara Westover, pentru mesajul puternic despre dragoste, curaj și puterea educației.