Skip to content

Adela Holler

Director Financiar

Adela Holler Director Financiar

 

După finalizarea în 2003 a studiilor efectuate la Academia de Studii Economice, specializarea finanțe, asigurări, bănci și stock exchange, Adela a început colaborarea cu diverse companii internaționale. A efectuat două mastere, unul dintre acestea la nivel international. S-a alăturat echipei PORR România în anul 2008, în funcția de contabil pentru proiectul de cale ferată Câmpina - Predeal. Începând cu anul 2011, a pus bazele și a dezvoltat departamentul de trezorerie, pentru ca din 2019 să devină directorul financiar al organizației noastre. În timpul liber, Adela preferă să călătorească alături de familia sa, îi place să cunoască locuri noi, oameni și culturi noi, fiind mereu atrasă de diferențele interculturale.

Vinul de calitate, mâncarea bună (chiar dacă nu îi place să gătească) și compania prietenilor sunt câteva dintre pasiunile ei, alături de badminton, înot și șofat.

Pesimistul se plânge din cauza vântului. Optimistul se așteapă să se schimbe. Liderul doar ajustează pânzele.” (John Maxwell) este citatul care o reprezintă.