Skip to content

Carieră

Locul potrivit pentru dezvoltarea personală și profesională.

De la seminare bazate pe practică până la aspecte operaționale și cursuri de comunicare și leadership: oportunitățile de dezvoltare individuală și profesională oferite de noi au câte ceva pentru fiecare. Când vine vorba de cariera ta profesională sau de traiectoria ta către nivelurile de management, suntem partenerul tău strategic.

De la zgârie-nori, spitale sau instituții de educație până la poduri, drumuri și tuneluri - și multe altele. Suntem un furnizor de servicii complete și acoperim toate domeniile din industria construcțiilor. Pentru această gamă variată de sarcini, avem nevoie de angajați la fel de diverși.

Fie că sunteți student, absolvent sau expert: la noi găsiți oportunități interesante de carieră care vă așteaptă.

Experți.
Pentru a construi inteligent e nevoie de minți sclipitoare.

Experiența și spiritul antreprenorial al personalului nostru constituie un avantaj competitiv decisiv. Sunteți dornici să lucrați la proiecte ce devin repere tehnologice sau sociale. Doriți să luați decizii în mod independent. Sunteți un jucător de echipă deschis la inovație și un specialist în domeniul dvs.

La PORR vă așteaptă sarcini interesante și complexe ca manager în construcții sau de proiect, contabil-șef de gestiune, coordonator de proiect sau specialist într-una din celelalte unități organizaționale ale noastre.

Odată ce deveniți PORRian, veți avea multe oportunități de a vă îmbunătăți în continuare abilitățile. Vă sprijinim în diverse moduri, astfel încât să puteți deveni un profesionist de top în domeniul dvs. sau să începeți o carieră în management.

Absolvenți.
Pentru a construi inteligent e nevoie de idei noi.  

Sunteți pasionat să schimbați lucrurile. Sunteți dornic să explorați necunoscutul. Sunteți hotărât să vă asumați responsabilitatea pentru succesul echipei. Căutați un mediu profesional care să vă încurajeze dezvoltarea personală și profesională. Sunteți pregătit să faceți tot posibilul pentru asta.

Noi, cei de la PORR, oferim absolvenților o serie de oportunități pentru a îmbrățișa o profesie interesantă - în sectorul tehnic sau comercial, în IT sau în comunicare corporativă.

Studenți.
Pentru a construi inteligent e nevoie oameni deschiși.

Învățați pentru a obține diploma de licență. Începeți să vă gândiți la tipul de job care vi s-ar potrivi cel mai bine.

Dacă da, ne-ar plăcea să ne contactați. Noi, cei de la PORR, apreciem determinarea. Suntem inspirați de oamenii cu spirit de inițiativă, care transformă greșelile în oportunități de creștere personală și a afacerii. Deoarece curajul să ieși din tipare este calea către inovație. Liderii și profesioniștii noștri experimentați vă vor sprijini în acțiunile dvs., pentru a vă descoperi propriul spirit antreprenorial.

Dacă puteți câștiga și arăta încredere, nu mai trebuie decât să veniți cu pasiune, determinare, atitudine pozitivă și dorința de a învăța și de a crește.