Skip to content

Activitatea în cadrul PORR

Cum lucrăm noi.

Nu lucrăm numai la experiențe care să inspire, ci realizăm și o mulțime de proiecte extraordinare și provocatoare. Ne angajăm să creăm oportunități deosebite pentru a lucra la proiectele care devin repere tehnologice sau sociale. În fiecare zi găsim inspirație și învățăm de la colegii noștri, din munca noastră, din pasiunile și hobby-urile noastre.

Ne pasă de fiecare membru al familiei PORR și dezvoltăm în mod constant măsuri de sprijinire a creșterii individuale, atât în beneficiul angajatului cât și al întregii echipe.

Există multe motive pentru care PORR poate fi considerat un loc plăcut de lucru.

Locuri de muncă sigure, lideri care vă susțin, cele mai noi tehnologii și un mediu de lucru care încurajează ideile și inițiativele. Aflați mai multe despre motivul pentru care ar trebui să vă construiți viitorul cu noi.

Siguranța locului de muncă.

O echipă puternică și de încredere se construiește având la bază un mediu care oferă siguranța locului de muncă și identificând pentru fiecare coleg roul cel mai potrivit pentru dezvoltarea potențialului propriu. La PORR, oferim locuri de muncă stabile, astfel încât să puteți ținti cât mai sus și să descoperiți spațiul în care energia și entuziasmul să se concretizeze în obiective atinse.

Lideri abordabili, care vă susțin.

PORRienii sunt antreprenori în esență și sunt întotdeauna cu un pas înainte. Noi vedem greșelile ca pe oportunități de învățare, inovare și creștere. Liderii noștri sunt întotdeauna aproape de tine și te ajută să-ți descoperi spiritul antreprenorial și te susțin în acțiunile și inițiativele tale.

Tehnologii și soluții de ultimă generație.

Tehnologiile și inovațiile schimbă modul în care trăim și lucrăm împreună. Schimbarea culturală către o nouă eră digitală a pătruns în urmă cu câțiva ani și sectorul construcțiilor. Drept urmare, PORR a introdus noi inițiative și procese optimizate și a investit în extinderea infrastructurii sale de IT.

Lucrăm cu abordări de ultimă generație și aplicăm constant metode noi. LEAN Design, LEAN Construction și BIM ne ajută să devenim mai creativi, mai rapizi și productivi pe parcursul întregului lanț de valori. Să lucrezi pentru PORR înseamnă și accesarea resurselor propice pentru dezvoltarea afacerilor, într-un mod rapid și eficient. Tot ce-ți trebuie ca să începi este abordare și poziționare de tipul "eu pot".

Investim constant în dezvoltare.

Noi, la PORR, credem cu tărie în dezvoltarea personală și profesională a fiecărui coleg. Prin urmare, creăm permanent programe dedicate învățării și dezvoltării și încurajăm pe fiecare dintre coechipierii noștri să împărtășească cele mai bune practici și să contribuie la procesul nostru de învățare.

O companie care îți sprijină ideile și inițiativele.

Suntem de părere că fiecare dintre noi poate face diferența. Fiecare idee este unică. Împreună le putem șlefui și transforma soluțiile tradiționale în inovații. Determinarea, inițiativa și oportunitățile sunt factorii cheie atât pentru dezvoltarea personală, cât și pentru dezvoltarea afacerii. În consecință, susținem noi modalități de îndeplinire a sarcinilor și a inițiativelor ca o condiție prealabilă pentru inovare.