Skip to content

Carieră

Construcțiile sunt casa noastră.

"Noi suntem o firmă de construcții. Vom rămâne mereu o firmă de construcții. Și vom construi atât de mult cât vom putea." - Karl-Heinz Strauss, CEO PORR Group.

Pe lângă îmbunătățirea în permanență a competențelor de bază, ne concentrăm și pe chestiunile ce țin de viitorul apropiat: digitalizare și inovare. Un alt factor cheie pentru succesul nostru este dezvoltarea unei echipe puternice și de încredere, unde toți membrii să se simtă incluși și să depună toate eforturile pentru a-și îmbunătăți rezultatele.

De peste 150 de ani, suntem apreciați în mod constant de către clienții noștri și acționari ca o companie autentică și de încredere în sectorul construcțiilor. Pasiunea angajaților noștri și gândirea îndrăzneață generează creștere și mențin PORR cu un pas în fața concurenței. Suntem determinați să producem un impact pozitiv asupra comunităților unde ne desfășurăm activitatea. Spiritul nostru antreprenorial este unul dintre ingredientele cheie în demersul nostru de a deveni cei mai buni și pentru a ne menține spiritul competitiv în industria în care activăm.

Ne conducem afacerea cu o profundă seriozitate, acționând ca o echipă, umăr lângă umăr, manifestând apreciere pentru munca tuturor, cultivând pasiunea și spiritul de pionierat. Acesta este efortul nostru comun pentru construirea unui viitor din care facem parte cu toții.

Noi suntem PORR. Și suntem nerăbdători să te primim în echipa noastră.